Zo Skin Health er et kosmetisk merke grunnlagt av en kjent amerikansk hudlege, Dr. Zein Obagi og får gradvis et solid fotfeste i verdens skjønnhetsindustri. Produktlinjene blir stadig mer elsket og populære over hele verden. Så, er Zo Skin Health faktisk så bra som rykter?

Hvilket lands ZO Skin Health?

Zo Skin Health i hvilket land?

 • Zo Skin Health tilhører det kjente amerikanske kosmetikkmerket Obagi, forsket på og utviklet av hudlege Dr. Zein Obagi.
 • Selskapet er veldig dedikert i hvert av sine produkter, og erobrer dermed raskt millioner av kunder over hele verden fra den aller første dagen av lanseringen, selv de mest krevende kundene. Kosmetikken blir stadig mer kjent for sin høye effektivitet, dype innvirkning på grunnårsaken og forebygging av tilbakefall.

Er ZO Skin Health Us bra?

 • Produktlinjene er produsert i henhold til moderne teknologi med ernæringsmessige ingredienser og vitenskapelige aktive ingredienser som er i stand til å gi høye regenererende og gjenoppbyggende effekter, og bidrar til å opprettholde sunn og vakker hud.
 • Med bruk av eksklusive formler: ZOX12 Antioksidanter – antialdring, ZPRO Biomimetic PROtein – biologisk proteinsimuleringskompleks, ZO-RRS2 Redness Reducing System – rødt reduksjonssystem og retinol leveringssystem, hjelper Zo Skin cosmetics Health med å forhindre frie radikaler, antialdring , gjenoppretter strukturen i huden til å bli mer og mer sunn og vakker, og slår ut alle tegn på alder.
READ  Thay da sinh học Bqcell Derma Peeling Cream 2.0g Hàn Quốc | Growthheightpro

Topp beste ZO Skin Health kosmetikk

SETT med 3 RETINOL ZO SKIN HEALTH:

ANMELDELSE Kosmetikk ZO Hudhelsen er god, hvilket land? først

Med henvisning til den aktive ingrediensen retinol, er det umulig å ikke nevne retinol fra Zo Skin Health, et av de hotteste kosmetikkmerkene i dag med enestående bruksområder.

BRUKER

 • Retinol Zo Skin Health Brightener: Zos Retinol Brightener-linje har 3 konsentrasjoner inkludert 0,025, 0,5, 1,0 (hver konsentrasjon passer for hver type sunn eller svak hud). Hovedbruken er anti-aldring, jevn hudtone, lys hud fra dyp innsiden takket være de enestående ingrediensene som: Retinol, askorbinsyre, vitamin E, glutation…
 • Retinol Zo rynke + tekstur reparasjon: Hvis Retinol Brightener-linjen handler mer om å lysne huden, handler Retinol Wrinkle-linjen mer om å slette eksisterende rynker og bekjempe faktorene som forårsaker rynker på hudens overflate, fordi den i Wrinkle inneholder ingredienser som: 0,5% Retinol, Vitamin C, Hydrolysert Sericin, Buddleja-stamceller…

Retinol Radical Night Repair: Med den høyeste konsentrasjonen på 1 % retinol er Radical-linjen egnet for hud som er i ferd med å eldes på grunn av effektene av ultrafiolette stråler, sollys og skadet hud. Spesielt med den smarte formelen til Zo company, trenger retinolnæringsstoffer dypt inn i både epidermis og hypodermis. Samtidig kombinert med ingredienser som: 1% Retinol, Marrubium Vulgare stamceller, Edelweiss stamceller, Glyserin… for å bidra til å fremme maksimal effektivitet.

Se alle produktene til kosmetikkmerket Zo Skin Health

ANMELDELSE Kosmetikk ZO Hudhelsen er god, hvilket land? 2

 • Program: Når du kjøper et hvilket som helst produkt Retinol Zo Skin Health greit få 1 gratis Martiderm solkrem verdt #1350k. KUN PÅ HELSEVARER!
 • Kontakt: 093 261 42 43 Mr Sang Nguyen

Zo Skin Health Pigment Control Crème

Zo Skin Health Pigment Control Crème

Se priser hos Genuin SHOP HER!

 • Med henvisning til Zos beste produkter er det umulig å ikke nevne den guddommelige melasmakremen til Pigment Control Crème.
 • Med tilstedeværelsen av hydrokinoninnhold på 4%, glykolsyre og askorbinsyre, vitamin E og butylert hydroksytoluen,… bidrar produktet til å hemme syntesen av melaninpigment som forårsaker melasma, blekner mørke flekker, hyperpigmentering av hudfaktorer, gjør huden mer og mer lys, jevn, fyll på fuktighet og beskytte huden mot de negative effektene av det ytre miljøet.
 • Glatt krem, absorberes raskt i huden, ikke fet eller ubehagelig.
READ  Nôi điện S-Baby 2 trong 1 | Growthheightpro

Retinol Skin Brightener

Retinol Skin Brightener

Se priser hos Genuin SHOP HER!

 • Retinol Skin Brightener 0,5 % er i Brightening-kolleksjonen til det kjente kosmetikkmerket Zo Skin Health og brukes for tiden av millioner av hudpleiefølgere rundt om i verden.
 • Produktet inneholder ekstreme skjønnhetsingredienser som retinol, askorbinsyre, vitamin E, glyserin, glutation, … for å hjelpe med å visne mørke flekker, fregner, fjerne matte celler, “fylle” rynker, folder, skape en naturlig glødende glød, anti- oksidant, bremser aldringsprosessen, forlenger ungdom.

Instant Pore Refiner

Instant Pore Refiner

 • Instant Pore Refiner er det ideelle hudpleieproduktet for jenter med fet hud, store porer.
 • Kremen er laget av nypeekstrakt, salisyloylfytosfingosin, safloroljeekstrakt, jojobafrukt… Bidrar til å stramme opp porene.

Daily Power Defense Skin Recovery Cream

Daily Power Defense Skin Repair Cream

 • Hvis huden din blir skadet av misbruk av kjemisk kosmetikk, negative miljøpåvirkninger, ultrafiolette stråler, etc., bør du ikke ignorere Zo Skin Health Daily Power Defense – en linje med guddommelige hudgjenopprettende kremer. elsket av millioner av kvinner jorden rundt.
 • Den perfekte kombinasjonen av enestående hudpleieingredienser som retinol, ceramid 6, Matrixyl 3000 og mange gode ingredienser for huden av naturlig opprinnelse hjelper produktet til å gi flere store fordeler for brukere som: Reparere skadede hudceller, fremme regenerering av nye, sunnere hudceller.

Daily Sheer Bred Spectrum Solkrem SPF 50

Daily Sheer Bred Spectrum Solkrem SPF 50

 • Daily Sheer Broad Spectrum SPF 50 er utvunnet fra solsikkefrøpresset olje, Avobenzone 3%, Octocrylene 3%, Octinoxate 5%, Homosalate 10%, Octaluate 5%, etc., kombinert med moderne smart solkremteknologi. evne til å motstå de skadelige effektene av ultrafiolette stråler fra solen, antioksidant, fyller opp fuktighet for å forhindre tørr hud.
 • I tillegg til solbeskyttelse, er dette produktet også elsket av mange kvinner på grunn av dets milde tone-up, som kan brukes til å erstatte sminke i løpet av dagen.
READ  Thú nhún bơm hơi Toys House hình chú Hươu (nhiều màu) | Growthheightpro

Kosmetikk ZO Skin Health ANMELDELSE

Zos kosmetikk er veldig bra. Jeg har en samling av hudpleieproduktlinjene fra melasmakrem til bleking og solkrem. Sannsynligvis fordi huden min er egnet for selskapets kosmetikk, så å bruke hvilken som helst linje er effektivt, men veldig trygt, uten allergi eller irritasjon i det hele tatt.

 • Ms. Van Anh, Ho Chi Minh-byen:

Selv om selskapets kosmetikk er ganske dyrt, synes jeg det er verdt investeringen fordi effektiviteten det gir alltid gjør meg fornøyd. Spesielt anti-aldrings- og blekingslinjene til selskapet, jeg liker det veldig godt, melasma, fregner eller rynker blekner, huden blir lysere og jevnere, noe som får meg til å føle meg mer selvsikker.

Hvor mye koster ZO Skin Health? Hvor kan man kjøpe ekte?

 • Zo kosmetikk tilhører high-end-linjen, så prisen på markedet er ganske høy sammenlignet med andre linjer av samme type, men effekten det gir er alltid tilfredsstillende, til og med overgår brukernes forventninger, så det er verdt det. investere i huden min.
 • Folk kan kontakte for å bestille produktene deres hos Japanese Handbag – En anerkjent leverandør av ekte importert kosmetikk i Ho Chi Minh-byen, for å være sikret kvalitetsprodukter til de mest fornuftige prisene.

Merk: Effektene av produktet kan variere fra sted til sted